Digital refraktometer för mätning av Ureakoncentration i diesel

4.785 kr

Urea Refraktometer för testning Urea-baserade
Dieselavgaser Fluid (DEF / AdBlue)
Koncentration i Selective Catalytic
Reduction (SCR) Utrustad dieselmotorer
Palm Abbe DEF-201will Besegra dem som försöker lura

Artikelnr: 52-DEF1 Kategori:
 

Beskrivning

Urea Refraktometer för testning Urea-baserade
Dieselavgaser Fluid (DEF / AdBlue)
Koncentration i Selective Catalytic
Reduction (SCR) Utrustad dieselmotorer
Palm Abbe DEF-201will Besegra dem som försöker lura.

Dieseldrivna fordon kommer att krävas för att uppfylla strikta nya EPA utsläpp riktlinjer som börjar 2010. Som förberedelse, är tillverkare anställa ett antal strategier för att uppfylla dessa regler. Selective Catalytic Reduction (SCR) är en sådan teknik.

Selective Catalytic Reduction system använder flytande urea, kväve-baserad förening, för att behandla dieselavgaser före dem in i en speciell katalysator. Vätskan kallas Diesel Exhaust Fluid (DEF) i USA och AdBlue ® i Europa. Den består av en mycket specifik koncentration av vattenlösning av urea i avjoniserat vatten. Sprutas in i de heta avgaserna som en fin dimma, vänder urea till ammoniak och omvandlar skadliga kväveoxider (NOx) till ofarlig kvävgas och vattenånga.

Palm Abbe är bästa försvar mot utspädda DEF.

Den korrekta koncentrationen av dieselavgaser Fluid (DEF) är avgörande för att minska skadliga utsläpp av kväveoxider och förlänga livet på SCR komponenter. Även koncentration varianter av så lite som + / -0,8% kommer att förhindra en DEF vätska från uppfyller de krav som regleras genom internationella standarder Oganization (ISO) standarder. DEF utspädning eller kontamination kan påverka systemets prestanda och underhållskostnader. Den största kontaminering hotet är vatten utspädning, men utan rätt verktyg är det nästan omöjligt att veta om en DEF-utbudet har spätts ut.

Få konkreta resultat på bara några sekunder.

Den Misco Palm Abbe DEF-201 refraktometer är den idealiska metod för att testa DEF vätska så att den är i rätt koncentration och att det inte har spätts eller manipulerats. Det tar bara några droppar DEF och ett par sekunder för att utföra ett test och resultatet är exakt till + / -0,1% karbamid koncentration.

När några droppar av provet har lagts till i rostfritt stål också, det tar bara trycka på en enda knapp för att inleda en läsning. Inom några sekunder kommer ureakoncentrationen att visas på den stora 24-teckens bakgrundsbelyst LCD-display. Refraktometern kan även kalibreras till vatten med en knapptryckning.

Nyckeln till den precision och noggrannhet av refraktometer Misco egenutvecklade optiska motorn. En kombination av hög-index safir optik och en detektor array med 1024 element. Speciell hårdvara och mjukvara automatiskt temperaturen kompenserar avläsningar över ett brett temperaturområde.

Den Misco Palm Abbe är det definitiva valet i DEF Testing.

American Petroleum Institute (API), en ideell branschorganisation och opinionsbildning grupp för olja och naturgas industrin, är åtalad för certifiering producenter av dieselavgaser Fluid (DEF) för Selective Catalytic Reduction (SCR) utrustade dieselmotorer i Nordamerika . Det bästa sättet att säkerställa en god DEF vätska är att endast köpa urea som bär API certifiering och ofta testa vätska med en Misco refraktometer för att se till att den uppfyller kvalitetskraven.

Endast en Refraktometer kan berätta om det är definitivt DEF.

Alternativen är, ytterligare skalor för mätning av urea densitet, specifika vikt och fryspunkten. Liksom, motorkylvätskans koncentration och frysa punkt, bromsvätska vattenhalt eller koka punkt, och vindrutan spolarvätska. Det finns även en gummi rustning jacka (i en av tre olika färger) och en praktiskt taget oförstörbar förvaringsväska

Specifications

Palm Abbe DEF201 Digital Urea Refraktometer P / N PA201X-185
………………………………………….. …………………………………………
funktion Specifikation
Måttenhet Urea vikt%.
Räckvidd från 0,0 till 46,0
Upplösning 0,1% Urea av Vikt
Precision + / – 0,1%
Tja Material Rostfritt stål
Prism Material Sapphire
Temp. Komp. Range 10 till 50 ° C (50 till 122 ° F)
Temp. Komp. grund Urea
Min. Exempel på Volym ~ 0,3 ml
Mättiden 3 till 5 sekunder
Strömförsörjning 2 x AAA
Batterilivslängd 5000 + mätvärden
Mått 145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Nettovikt 249 gram (8,75 oz.)
Visa Språk Engelska
Display 2 rader x 12 tecken W / Back Light
Body Färg Ljusblå

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Digital refraktometer för mätning av Ureakoncentration i diesel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *