Palm Abbe Digital Refraktometer med anpassade skalor – Välj dina egna!

7.183 kr

Misco’s PA203 är en high-precision digital refraktometer som kan programmeras med skalor som passar din unika vätska mätning behöver, för att skapa en verkligt anpassad refraktometer. Du kan välja ett praktiskt taget obegränsat kombination av skalor från vårt omfattande bibliotek. Om du vill ha hjälp att välja skalor, prova våra Build-Your-egna refraktometer, skicka e-post till oss, eller ring kundtjänst avgiftsfritt på 866-831 1999.

Artikelnr: 52-PA203X Kategori:
 

Beskrivning

Välja din egna skalor!

Trots våra omfattande digital refraktometer produktkatalog har refraktometrar med många olika kombinationer av skala är det inte ovanligt att användarna har mycket speciella behov som kan ger mindre miljöpåverkan t täckas med våra konventionella hyllvara produkter.

Palm Abbe PA203 kan programmeras med skalor som matchar din specifika vätskan mätning behöver för att effektivt skapa en anpassad refraktometer. Det finnas ett faktiskt unlimited kombinationer av skalor som är tillgängliga alltifrån vår omfattande bibliotek för dig till väljar alltifrån. Om du vill ha hjälp att välja skalor, prova våra Build-Your-egna refraktometer, skicka e-post till oss, eller ring kundtjänst avgiftsfritt på 866-831 1999.

Den nya Palm Abbe är ett fjärde generationens digitala handhållna refraktometrar som placerar laboratorieprecision i handflatan av din hand. Inte bara laboratorieprecision, men laboratorieprecision till priset av en traditionell analog refraktometer. Det är precis den typ av fet, banbrytande teknik du förväntar dig från MISCO, företaget som banat väg för den digitala handhållna refraktometrar.

Palm Abbe refraktometer är snabb, bekväm och lätt att använda. Förlägga enkelt en droppe eller två av vätska i rostfritt stål och trycker på en knapp. Den specialdesignade mikroprocessorn ger en nästan omedelbar avläsning i grader Brix. Olinjära temperaturkompensering är automatisk och försäkrar att vätskor inte mätas exakt.

Den stora LCD-displayen är lätt att läsa, även i svagt ljus, och tar bort den subjektivitet som är associerade med att tolka om en gränslinje korsar liten skala divisioner. Och det är så enkelt att använda! Användargränssnittet består av två knappar, en för att avläsningar och den andra steg genom olika menyalternativ.

Kalibreringen är automatisk och kräver inte användning av särskilda kalibreringslösningar eller verktyg. Palm Abbe refraktometer kalibreras automatiskt till vatten och är redo att användas inom några sekunder. Inga fler skruvar till varv och inget att justera.

Specifications

Ytterligare information

Skala 1004
Skala 2.Nej
Skala 3Nej
Skala 4Nej
Skala 5Nej
LinsSafir
Detektorelement1 024
ProvbrunnRostfritt stål
Skyddslock för provbrunnJa
UrsprungslandUSA
LjuskällaPrecisions-LED @ 589.3 nm
DisplayLCD-Display
Display-storlek24 tecken x 2 rader
Bakgrundsbelyst displayJa
SpråkRyska, engelska, spanska, tyska, franska
TemperaturkontrollAutomatisk temperaturkompensering
Grund för temp. kompensationSkala beroende
Temperaturområde0 till 50°C (32 till 122 °F)
Batterityp2 AAA-batterier
Batteritid5000 avläsningar
Mått145 x 75 x 37 mm (5,7 x 2,95 x 1,46 tum)
Vikt250 g (8.8 oz).
Programmerade skalor Omprogrammerbara på fabrik, förprogrammerade skalor väljs med knapptryckning
Kalibreringspunkter2
FärgSvart
InstrumenthöljeHårdplast
VattentålighetIP64 – stänkande vatten
FelkoderText-Based
GodkännandenCE

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Palm Abbe Digital Refraktometer med anpassade skalor – Välj dina egna!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *